Svar från frågestunden!


1. - Vad tycker du om:
Kissie och hennes blogg? -
hon är sämst, tror att hon är något hon inte är. Och hennes blogg stinker, haha. Jag fattar inte hur alla kan vara så intresserade av hennes blogg när hon är så självisk?
Foki och hennes blogg? - Foki är bäst! Bättre än alla andra bloggare, hon är så osjälvisk, snäll, rolig och jag älskar henne stil! Bloggen är verkligen ett plus! Hennes design är sååååååå fin! :)
Amir och hans blogg? - Ärligt talat.. jag läste hans blogg EN gång, och tröttnade sååå fort. Amir är bara en trögfattad.. ehm. Bög.
Mig och min blogg? - Du är snäll, men läser inte din blogg så ofta. Visste inte att du hade en blogg, haha :)

2. - Hur gammal är du?
Svar: Jag är 12 år, fyller 13 den 5 Januari :)

3. - Vart bor du?
Svar: Jag bor i Nyköping.

4. - Har du några syskon?
Svar: japp, 3 stycken. 8 år, 18 år snart, och 20 år. Men alla är lika barnsliga x)

5. - Vilken är din favorit ben&jerry-smak?
Svar: Åh! Chocolate Fudge Brownie utan tvekan! :)

6. - Hur lång tror du jag är?
Svar: Hahaha, hm.. typ 170 cm? Bara en ren gissning ^^

7. - Hur lång är du?
Svar: 165 cm, men det var längesen jag mätte mig. kanske ett halvår sen, så jag har nog växt mer än vad jag anar. Är snart längre än min farbror och min 20 åriga bror. Hahaa!

8. - Vad tänker du på i detta tillfälle?
Svar: Lyricsen till Underdog ;)

9. - Hur upptäckte du JB?
Svar: Jag kommer knappt ihåg det, jag upptäckte dom då jag tittade runt i youtube och så hörde jag "One Day At a Time" , men blev inte riktigt ett fan där. Blev det nog i början av 2007. Men var då rädd för vad andra skulle säga, men ju äldre jag blev. Desto mer löjligare tyckte jag att det var. Så here i am! :D

10. - Vad är det snällaste någon gjort för mig?
Svar: Hmm.. det finns nog inte så mycket. Många berömmer mig för att jag är bra på att friidrotta och hur jag klär mig. hahahaa, men jag vet nog inte..

11. - Tycker du dom kända bloggarna skriver intressanta saker?
Svar: Nej, det tycker jag inte. Bara Foki och Paow är mina favoritbloggare. Dessie skriver jämt om sitt utseende, pojkvän och hon skryter om hur mycket hon får i blogglön, Amir snackar shit om andra för att han själv är sämst, Kissie är bara så jävla sämst, Kenza har jag nog inget emot och Krillebooi är ful. ;)

12. - Vilken kändis skulle du vilja vara?
Svar: Kille - Nick, Joe eller Kevin. Tjej - Demi Lovato eller Selena Gomez :)

13. - Hur många går det i din klass?
Svar: That's a crazy question. Det går 21-22 stycken, och om man räknar med några andra barn som går i Galaxen så... 26 stycken!

14. - Vad är det roligaste du vet?
Svar: Joe :D

15. - Hur gammal är din äldsta kompis?
Svar: Om man snackar igenom internet så är det nog 16 år. Men om det är på riktigt, på riktigt, så 15 år :)

16. - Varför är du ett fan av Jonas?
Svar: Jadu, var beredda på en lång förklaring. Jag är ett fan av Jonas Brothers eftersom jag älskar deras musik, hur de är mot fansen och hur de står för vad de säger. Deras humor är något som är ett stort + och personligheten, utseendet allting! Jag älskar hur de sjunger, sångrösterna, skådespeleri, hur de sänder ut bra vbbar till fansen och föräldrarna och deras leenden. Omfg, haha! Deras föräldrar borde vara stolta och fansens föräldrar borde känna sig trygga när deras barn lyssnar på en sådan bra musik! :)

17. - Kommer du läsa min blogg?
Svar: jadå, så fort jag får tillfälle för de!

18. - Varför gillar du:
Selena Gomez? -
För hon är helt enkelt en bra förebild och jag älskar hur hon skådespelar och sjunger :]
Twilight? - För jag älskar filmen! Alla skådespelare har gjort ett sådant bra jobb! (:
Demi Lovato? - Demi, omg. Haha, jag älskar henne! Hennes starka röst, hennes stora leende och hennes skratt är adorable. Plus att hon är bara helt enkelt bäst!
Miley Cyrus? - Jag älskar hennes röst i olika låtar, men kan inte säga att hon är en jättejättebra förebild. Men hennes låtar äger och jag älskar hennes personlighet och hur hon är galen på ett bra sett. Sedan är hon jättesöt! (:

18. - Vad är din största dröm?
Svar: Att träffa JB och gå på varenda konsert :D

19. - Varför började du blogga?
Svar: Jag läste olika bloggar och började bara sådär, eftersom jag ville prova så gjorde jag det. Jag tycker iallafall att det är jättekul! :)

20. - Vad är ditt mål med bloggandet?
Svar: Har nog inget mål med bloggandet, tycker bara att det är kul att många läser min blogg och tycker att det jag skriver är intressant ! :)

21. - Vem tycker du är bäst i Twilight och varför?
Svar: Edward Cullen och Jacob Black lätt! Jag tycker Edward är bäst för att han är så jävligt smidig och så jääävligt snygg, haha. Älskar hans leende också :):):) Och så Jacob Black, fett med snygg. Han är så så så så så så snygg! Han är också jättesnäll mot Bella och jag älskar hans leende, hahahaa. :')

22. - Hur känner du dig när du ser Jonas Brothers någonstans?
Svar: Om du menar deras ansikten någonstans i stan så blir jag jätteglad och tänker samtidigt: Det var ju på tiden att de lägger ut någonting av JB istället för tokio hotel! Sen när jag ser någonting med dom så tänker jag: JAG MÅSTE KÖPA! hahah!

23. - Skulle du göra vad som helst för och träffa dem och varför?
Svar: Ja! Jag skulle göra vad som helst för och bara se dom, eftersom de är mina förebilder och jag har varit ett fan i snart 4 år :)

24. - Vad har du för mål i ditt liv och varför just det?
Svar: Mitt mål är och bli lika duktig som Stephenie Meyer, hon är grymt bra på att skriva och jag vill bli lika bra som henne. Varför? Jo för att jag älskar och skriva, och hoppas på att bli författare någon dag :)

Tack så mycket för alla frågor, jag kör nog igång en frågestund igen innan året är slut. Här har ni iallafall alla svar och jag hoppas ni har fått svar på allting ni frågat :)


Frågestund på bloggen!


Let me see that body bounce, baby.

nu ska jag ta tag i bloggandet, vilket jag aldrig gör.
men haha.. det e höstlov vafasen.

igår hade familjen + louise tacokväll, hahaa. Vi hade det skitroligt may i say, och så tittade vi på en film som gick på TV1000. Sen tittade vi lite på disney channel. Hahhaa, hela familjen insisterade och klagade, men jag ville :-) Efter 2 timmar tevetittande åkte jag, pappa och min lillebrorsa och lämnade min bror till gymmet, sen åkte vi vidare till Skavsta - pappa jobbar ju där - och så fick vi gå så jävligt nära ett jävligt stort flygplan. Hahah, grymt coolt ;o men aja, sen så fick vi typ ta bakvägen och snacka med pappas chef om en data han hade tänkt sälja till pappa. Vi fick med oss den och så begav vi oss hemåt! ;)

idag så har jag suttit här hemma hela dagen och tittat på disney channel 6 timmar i raken, hannah montana, wizards, sonny with a chance, jonas brothers living the dream, sonny with a chance, hannah montana, wizards, JONAS och slutligen WIZARDS OF WAVERLY PLACE THE MOVIE! den var gryyyyyymt bra! Mycket bättre än vad jag förväntat mig, fyfan vad david och selena är bra! haha :) men efter det gick jag till mitt rum, skrev lite och lyssnade på musik. Just nu har jag iallafall inget och göra, ska nog ta och ladda ner en film. Förslag?


You better watch out for mistakes that's hiding

woho dålig uppdatering, yay.
har inte haft tid och blogga eftersom har varit nere och hjälpt mamma med tacosen hela dagen. Det tar verkligen tid, men hrm. Louise har kommit iallafall, ska typ ner och hjälpa till lite mer.
b t w, en ny data är påväg. yeehey!

seeyah!

B to the O to the U to the N to the C to the E, wait I can't dance?

I will get better and I will fight for it

två videoklipp som var bäst!
#1 - The Twilight Saga: New Moon - Så j33vla bra!



#2 - Olika Jonas Brothers klipp, ihopsatta!


seriöst, tjejen är grym!

We used to kiss all night, but now it's just a barfight

Jag hatar när mamma ringer mig fastän hon sitter på nedervåningen och när jag sover.
Liksom, min ringsignal är skrämmande. "Hey it's Nick Jonas, pick up your phone it's ringing. Pick up that phone, it's ringing, pick up that phone. You know it's ringing."
Seriöst, skulle inte ni bli skrämda om ni sov djupt. Och hörde eran idol's röst bara eka i erat huvud? xD Jag blev helt skrämd och satte mig upp, sedan tittade jag på min mobil och ba: " men jävla -.-' "

Anyhoo, jag sitter här och chattar med Tora. Har suttit och gjort det ett tag, fyfan att min webcam är sönder. Annars skulle vi ha dampat loss. hahha! Men aja, sitter och lyssnar på musik också. Igår var jag med Elyan och Reham som senaste inlägget lyder, vi dampade såklart. Sen stack vi till ica, efter ica gick vi hem till dom och tittade på Ugly betty och lite av Desperate Housewives, sen skulle jag typ hem för klockan blev kvart över tio. Hah, aja.
Nu ska jag typ göra en video till Frida där vart hon sjunger och sedan lägga ut på YT.
cya <3


I've been looking for you, and I've finally found you

mwiihiihihihihhihihiiiiiiii, dahamp.
Sitter här hemma hos Reham och Elyan, de sitter och äter just nu så jag passar på och blogga. Jag har iallafall suttit och skrattat med dom i snart 2 timmar typ, eller 1,5 timme.. hehhhe. Så det är därför jag e så j3vla flumm, ^^ Men efter de har ätit ska vi nog hitta på något, kanske dra till ica och köpa fika. Hehhehe, you get it? Det rimmar biatch3s. Aja, nu sticker jag... :D:D:D:D
ccccccccccyaaaaaa!
hade tänkt och bjuda på en bild, men eftersom rehams data pajat och hon fått en ny så vet jag inte vart bilderna ligger. sry y'all.

I saw seven people jumping through my window

hej bloggen.
Är skitrött och sitter här och dricker vaaaarmt kaffe. Har iallafall plattat mitt j3vla hår, som aldrig kan stå still. Iallafall min lugg som står ut åt alla håll, får damp xD Sen ska jag nog göra någonting, annars bloggar jag bara smörja. ehehhhh, iallafall. det får bli ett kort inlägg eftersom jag ska ner o titta vad mamma tagit med sig från stan :o
lots of kissesss.

chaning plans, ska till reham och elyan istället.


I will be there for you 'til the end

Är jättttttte hungrig, hahaha. Ska typ stänga ner och titta på teve, Vänner är på teve!
såklart får man inte missa, dessutom är jag jättetrött fastän jag druckit 2 koppar kaffe idag. Wiho.
aja, pusshej vi ses imorgon!
godnatt! :D
  

It's like I'm walking on broken glass

Nu har den coola bloggen Linesvinesandtryingtimes en tävling där vart man har chansen och vinna en megacool poster på de tre söta bröderna. Jag tycker du ska medverka i den, då blir det roligare. Skulle också vara jättekul och vinna, eftersom jag aldrig vunnit något sådant så har man ju alltid chansen tack vare bloggen! :D
Var med och vinn! Allt du behöver och göra står i detta inlägg och man kan ju alltid prova! Vem vet, du kanske vinner? :)


I'm waiting for you right outside

jaha, och nu har jag tittat på Mean Girls.
Den var skitbra! Tack Isa för att du tipsade! :DD Rekomenderar den för alla söta bloggläsare! Y-a-y.
Efter filmen satt jag och proppade i mig Ben&Jerry's, mhhhhh. GÖTT! Hehe, Iallafall sitter jag här och twittrar lite. Har inget annat för mig, ni får gärna tipsa mig om filmer. Och ni som inte vet vad jag gillar för typ av filmer; drama, romantik, komedi, och spänning. Love it. Inge skräck! Noway in hell att jag föredrar det ;)
Anyhoo, ska ta och klippa ut bilder från tidningar, byta plats på mina affisher och planscher. Vilket kommer och ta åratal eftersom jag har skitmånga!
nu ska jag ner och äta!
xxx.

Open up your eyes, you never know what you'll find

nu, så har jag duschat men dock inte plattat eller torkat håret.
Håller på och ladda ner "Mean Girls" efter att Isa hade sagt att den var bäst. Så nu ska vi se om den verkligen är det! ;)
Jag ska skriva lite innan jag plattar håret och fönar de, cya later biatchez.


he gave me roses but they're all just made of plastic

Hej bloggen.
Jag har bytt blogg som ni ser, kodmallen i den gamla bloggen blev fel och jag kände för och byta för en gångs skull. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag.
Kanske hjälpa till här hemma, duscha och titta på teve.
Ifall ingen annan vill leka ute? ehe.... anyways. har ingenting mer och skriva.
så vi ses senare.
xxx


RSS 2.0